2021. év Társadalmi innovációja díjat kapott az NSZI

A Grepton Csoport kollégái által fejleszett Érték Vagy! weboldalért díjazásban részesült az NSZI.
Az Emberi Erőforrások Minisztériuma által meghirdetett 2021. év Társadalmi Innovációja díjat nyerte el az Érték Vagy! portál. A díjat a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet képviseletében a Dr. Tóth Tibor főigazgató vehetett át Kásler Miklós minisztertől. Amely komoly szakmai elismerés mind az NSZI mind pedig a projekt sikerében kiemelt szerepet játszó kollégáinknak számára, akik a portál fejlesztését végezték.
kásler
A Társadalmi Innovációs díj keretében olyan, szervezetek jelentkezését várták, amelyek az elmúlt évben a társadalmi innováció terén jelentős eredményt voltak képesek elérni. Ezen belül is elsősorban az esélyegyenlőség, társadalmi felzárkózás, családtámogatás, köznevelés, szociális és egészségügyi ellátás terén elért eredményeket részesítették előnyben a bírálat során.

Ebbe a fókuszba kiválóan beleillet a JAVA üzletágunk kollégái által fejlesztett ertekvagy.hu, ami a megváltozott munkaképességű személyek számára szolgál információs és álláskeresési portálként. A portál kialakításával létrejött egy korszerű, könnyen elérhető és hiánypótló tudásmegosztó eszköz, mely a mélyreható elméleti betekintés mellett a gyakorlati megoldások megvalósításához ad egy könnyen használható online segítséget, hogy megkönnyítse hazánk HR szakembereinek feladatát a megváltozott munkaképességű személyek foglalkoztatását illetően azáltal, hogy praktikus tanácsokkal elősegíti a megváltozott munkaképességű személyek alkalmazását, a megváltozott munkaképességű emberek toborzását, kiválasztását és ennek köszönhetően munkahelyi beválását.
érték vagy!

A portál segítségével három fő csoport számára nyújthatunk érdemi támogatás, a munkáltatóknak, a megváltozott munkaképességű álláskeresőknek és a fogyatékkal élőket támogató szervezeteknek. A rendszer azon kívül, hogy egy közös platformra hozza az említett csoportokat beépített mesterséges intelligenciával is támogatja a sikeres egymásra találásukat.

 

Nagy elismerés és büszkeség számunkra, hogy egy ilyen országos szinten is magasan elismert a társadalmi jóllétet nagy mértékben támogató és előremozdító projektben vehettünk részt.