Partnereink

monitor
monitor

Microsoft

ERP, CRM, PowerApps
Büszkén vagyunk kiemelt partnerei a világ egyik legnagyobb és legmeghatározóbb szoftvervállalatának. Több éve szorosan együttműködve foglalkozunk a Microsoft kis-, közép- és nagyvállalati ERP megoldásaival (Dynamics NAV és Business Central, valamint Dynamics AX és Finance & Operations), valamint további, elsősorban a Dynamics 365 portfólióba tartozó, a Microsoft Modern Workplace koncepciójába illeszkedő üzleti alkalmazások (Power Apps, Sales, Customer Service, Power BI, Field Service, stb.) bevezetésével, fejlesztésével és karbantartásával.

Insight Software

Atlas reporting
Az insightsoftware megoldásai (Atlas, Jet Analytics, Jet Reports, stb.) új és hasznos tudással egészítik ki a Microsoft Dynamics termékcsaládot a riporting, elemzés és adatbetöltés területén. A szoftverek legfontosabb célja a hatékony és ergonomikus munkavégzés támogatása. Kiemelt magyarországi partnerként és számos insightsoftware megoldást bevezetve és támogatva a DAX naprakész tapasztalatokkal rendelkezik ezen alkalmazások teljeskörű bevezetésében és működtetésében.

ClickDimension

Marketing Automation
A ClickDimensions széleskörű, elsősorban marketing szempontokat figyelembe vevő megoldásai magasabb szintre emelik a Microsoft Dynamics marketing képességeit. Az automatizált kampányoktól kezdve az e-mail marketingen át a kérdőívekig szinte minden, a marketing területén felmerülő igényre választ nyújtanak a ClickDimensions alkalmazásai. Kiemelt magyarországi partnerként állunk jelenlegi és leendő ügyfeleink szíves rendelkezésére.

Oriana

Low-coding platform
A magyar Oriana által fejlesztett low-code platform, gazdag funkciókészlettel rendelkező eszköz, amelyre végtelen számú üzleti alkalmazás építhető. Bármilyen gyártó rendszerébe integrálható, és már számos környezetben bizonyított. Segítségükkel a legmegfelelőbb üzleti alkalmazást szállíthatjuk ügyfeleinknek, akik így (ha akarnak) segítségünkkel maguk is beléphetnek a fejlesztési folyamatokba. Komplett megoldásokkal szolgálunk az platformnak köszönhetően, de akár a használatában is adunk tanácsot.