KOMPAKT BUSINESS CENTRAL

Vállatirányítási rendszer
kisvállalkozásoknak

bezár
shake hands

Ügyviteli rendszer kisvállalkozásoknak

Átlátható pénzügyek, dinamikus alkalmazkodás a piaci lehetőségekhez és vonzó környezet a tehetséges munkavállalók számára.
A legtöbb cégvezető erőfeszítéseit az vezérli, hogy egy ilyen vállalkozást vezethessen. A tartós sikerhez ugyanakkor elengedhetetlen a korszerű, jól skálázható ügyviteli háttér is.
A Dynamics 365 Business Central jövőállóságot, átláthatóságot és a nagyvállalati szintű adatbiztonságot nyújt kisebb szervezeteknek is. A Grepton Kompakt BC bevezetési programjával pedig a dobozos rendszerek gyors és egyszerű bevezethetőségéről sem kell lemondania. A Kompakt BC csomagot a kisvállalkozások igényei szerint alakítottuk ki, hogy elérhető közelségbe hozzuk a Microsoft korszerű, felhő alapú ERP megoldását.

Az év ERP rendszere

A Microsoft Dynamics 365 Business Central a Forbes Insider összehasonlításában elnyerte az év ügyviteli rendszere elismerést

Stabil alapok a tartós növekedéshez

A pénzügyek kontrollálása minden vállalat számára fontos feladat, hiszen tartós növekedést csak szilárd alapokra lehet építeni. A kisvállalati szektorban a pénzügyi stabilitás biztosítása általában nem egy sok fős szakembergárda feladata. Így különösen nagy előnyt jelent, ha ügyviteli rendszere naprakész adatokkal támogatja a döntéshozatalt.

A Dynamics 365 Business Central:

  • Segíti az optimális pénzügyi stratégia kialakítását
  • Valós idejű információt nyújt a tervek proaktív végrehajtásához
  • Képessé teszi vállalkozását teljesítménye hosszú távú növelésére

Válaszok valós időben

A sikeres vállalat folyamatosan figyeli a piacot, és képes gyorsan reagálni a változásokra. Az ügyféligények változásának az egyik legfontosabb értékmérője a cég saját teljesítménye, ami számtalan információt nyújt a dinamikus alkalmazkodáshoz. A Business Central segít abban, hogy a lehető legjobban kiaknázza az adataiban rejlő lehetőségeket.
A Microsoft kisvállalati ERP rendszere egyúttal ajtót nyit a teljes ökoszisztéma felé. A széles körben elterjedt Office 365 rendszerrel való együttműködés egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a napi munkavégzést. Növekedését azonban további gyári integrációval rendelkező megoldások is segítik. Ügyfélkapcsolatai fejlesztését magasabb szintre emelheti a Dynamics CRM rendszerrel, üzleti elemzéseit pedig intuitívabbá teheti a Power BI riportjaival.

Jövőálló és skálázható

A kisvállalati szektorban a feladatkörök közti határok gyakran kevésbé élesek, így felértékelődnek a komplex átlátóképességgel bíró, sokoldalú munkavállalók. Évekkel ezelőtt az értékes képességek sorában még a piacismeret és a kapcsolatrendszer dominált. Dinamikusan változó világunkban azonban átvette a helyüket az alkalmazkodás képessége, és a folyamatosan fejlődő eszközök ismerete.
A Business Central segít megnövelni a feladatvégzés hatékonyságát, és egyúttal intuitív eszközt ad munkavállalói kezébe, amivel eredményesebbé és motiválóbbá válnak mindennapjaik. A Microsoft ökoszisztéma számtalan eszközt nyújt a fejlődésre és tanulásra is. Így egyszerre teheti vonzóvá vállalatát a tehetségek számára, és hozhatja ki a legtöbbet a képességeikből.

Egyedülálló elérhetőség és biztonság

Az elmúlt időszak fontos fejleménye volt a hibrid munkavégzés széles körű elterjedése. Sok vállalkozás számára kihívást jelentett a hirtelen alkalmazkodás igénye. A Microsoft felhőalapú ERP rendszere a világ bármely pontjáról elérhető, így kollégái otthonról épp olyan hatékonyan elvégezhetik feladataikat, mint ahogyan egy külföldi kiküldetés során.
Mindeközben a magasfokú biztonságról sem kell lemondania. A Business Central felhőalapú ügyviteli rendszer mögött a Microsoft több évtizedes tapasztalata áll, így kisvállalkozásként információi nagyvállalati színvonalú védelmet kapnak. És ehhez drága rendszermérnököket sem kell alkalmaznia.

Befektetés a növekedésbe

Az elmúlt évtized vállalati sikertörténetei korábban ismeretlen dinamizmust mutattak. Egy dolog közös volt minden történetben: az információtechnológia és a digitalizáció jelentős szerepe. Manapság a digitális fejlesztésekbe fektetett vállalati forintok messze a legjobb megtérülést biztosítják. Nem mindegy azonban, hogy az IT invesztíció kiválasztása során milyen rendszer, ökoszisztéma, és végső soron milyen jövőkép mellett tesszük le a voksunk.
A Grepton csoport sokéves tapasztalattal segíti ügyfeleit növekedési céljaik elérésében. Az ügyviteli rendszerek mellett a Dynamics család további elemeinek integrációjával, egyedi igényeket is lefedő Power BI riportokkal és az Office 365 üzemeltetésével a teljes Microsoft ökoszisztémában hosszú távú partnerei leszünk.

Keressen minket és törje át az üvegplafont velünk!