Microsoft Dynamics CRM rendszerek

Több modulból álló ügyfélkezelést támogató CRM rendszer a felhőben, integrált módon a Microsoft irodai alkalmazásaival. A különböző modulok az értékesítési folyamat 1-1 szakaszát támogatják előre kialakított, de testreszabható módon. A modulok használatával 360 fokos ügyélképet alakíthat ki. Ennek segítségével láthatja milyen aktivitások történtek ügyfeleivel a marketingtől kezdve a szerződéskötésen át a vásárlás utáni folyamatos együttműködésig. Bárhol, bármilyen eszközön elérhetően, átlátható ügyfél előzményekre építve elégedett ügyfélkört érhet el.

bezár
shake hands

Microsoft Dynamics CRM – Marketing
A Microsoft CRM marketing moduljával egy felületen kezelheti marketing tevékenységének minden elemét. Tervezze egy helyen rendezvényeit, közösségi média jelenlétét, email és marketing kampányait. Érjen el több ügyfelet és generáljon erős érdeklődőket, az értékesítés számára hatékonyabban és egyszerűbben az átlátható és nyomonkövethető marketing automatizációval. Elemezze érdeklődői online tevékenységét és optimalizálja marketing kampányait, mindezt CRM rendszere részeként.

pie-chart-with-label

Marketing és CRM egy helyen
A Dynamics 365 Marketing modul a CRM teljesértékű részeként épül be a felületbe. Vizuálisan és technikailag is egy platformon működik, így a marketing külön integrációk nélkül teljes egészében rá tud épülni az ügyfél adatbázisára, használva a részletes ügyfél- és vásárlási adatokat.

gear-with-arrows

Automatizált marketing folyamat
Építse fel marketing folyamatait CRM-ben akár a meglévő, akár az új ügyfelei számára az interakítv ügyféléletút segítségével. A folyamat automata gépezetként végrehajtja a felépített folyamat lépéseit, így Ön koncentrálhat az eredmények monitorozására.

coordinate-table-arrow

Marketing analízis
A Dynamics 365 Marketing modul a CRM teljesértékű részeként épül be a felületbe. Vizuálisan és technikailag is egy platformon működik, így a marketing külön integrációk nélkül teljes egészében rá tud épülni az ügyfél adatbázisára, használva a részletes ügyfél- és vásárlási adatokat.

Microsoft Dynamics CRM – Értékesítés (sales)
A Microsoft CRM Értékesítés moduljával lehetősége nyílik az értékesítés folyamatait optimalizálni és a kezdetektől a sikeres üzletkötésig nyomonkövetni, mindezt teljesen online és bármely eszközön. A modul segít az értékesítési csapatoknak az értékesítési adatok nyilvántartásában, elemzésében és az ismétlődő feladatok automatizálásában a hatékonyabb és gyorsabb döntések meghozatalához. Továbbá a professzionálisan gyűjtött és rendezett adatok a mesterséges intelligencia támogatásával teljes képet biztosítanak az átlátható és hatékony ügyfélkapcsolatok kezeléséhez.

user-management

Ügyfélkezelés
A CRM értékesítés modulja támogatja az értékesítőit abban, hogy a legmegfelelőbb ügyfélkezelést tudják biztosítani az értékesítés során. A felhasználóbarát, jól átlátható felületen minden lényeges aktivitás és információ látszik, ami ahhoz kell, hogy sikeresen üzletet köthessenek.

service-automation

Értékesítési folyamat
A Dynamics CRM-ben előre felépített üzleti folyamatok biztosítják a legmegfelelőbb ügyfélkezelés támogatását. A keretrendszer rugalmasan testreszabható, így az Ön folyamataira is könnyen alkalmazkodik. Az ismétlődő folyamatok pedig könnyen automatizálhatók.

lightbulb

Átláthatóság
Vezetők számára különösen fontos, hogy láthassák és mérhessék csapatuk tevékenységét és hatékonyságát. A CRM segítségével könnyen átláthatják a vezetők, hogy mi történik az értékesítésben.

Microsoft Dynamics CRM – Ügyfélszolgálat (Customer Service)
Növelje ügyfeleinek elégedettségét a CRM ügyfélszolgálati moduljával. A személyre szabott egyedi, gördülékeny és hatékony ügyfélélmény biztosításával következő szintre emelheti az ügyfélkapcsolat kezelését. Az értékesítési életúton keresztül gyűjtött adatokkal és a mesterséges intelligencia képességgel pedig növelheti az ügy megoldási hatékonyságát is. Ötvözze és kezelje egy helyen a több frontos ügyfélkapcsolatát a pozitív ügyfélélmény biztosítása érdekében.

clipboard

Értékesítés utáni folyamatok kezelése
A CRM-ben az értékesítéshez kapcsolódó részleteken kívül az eladott termékek/szolgáltatások részletei is kezelhetők. Így a kapcsolt támogatási és garanciális igényeket is egy helyen a CRM rendszerében kezelheti, követheti.

case-management

Ügykezelés
Az Ügyfélszolgálati modulban kezelheti ügyfélkörének panaszait, igényeit. Végigkövetheti a folyamatot a bejelentéstől egészen a megoldásig, biztosítva ezzel az ügyfélelégedettséget.

service-automation

Szolgáltatás automatizáció
A szolgáltatáshoz kapcsolódó ismétlődő folyamatokat automatizált módon is kezelheti, így több ideje marad az ügyfelek egyedi kezelésére.

Microsoft Dynamics CRM – Field Service
Hatékonyabb, szervezetteb és gördülékenyebb helyszíni szolgáltatás nyújtás a CRM Field Service moduljával. Végezze egy helyen az erőforrás tervezést, a munka kiosztást és az eredményesség mérését. Ruházza fel munkatásait a szolgáltatás nyújtásához szükséges minden információval az alkalmazáson keresztül és nyújtsa a lehető legjobb ügyfélélményt.

resource-management

Erőforrás tervezés
A CRM lehetőséget biztosít a kollégái erőforrás tervezésére és munka kiosztására egy jól átlátható felületen.

on-site-support

Helyszíni támogatás
Biztosítsa a szükséges információkat munkatársainak a helyszínen is hordozható eszközeiken keresztül és tegye gördülékenyebbé a helyszíni adminisztrációt az előre kialakított folyamatokkal.

predictive-maintenance

Prediktív karbantartás
Az integrált IoT képességgel már azelőtt kezelheti a problémákat mielőtt azok megjelennének ezzel megelőzve a váratlan leállásokat.

+36 20 219 4682 Keressen minket és emelje a következő szintre vállalata irányítását!

Egyedi fejlesztésű CRM alapú megoldások

A rendszerekben rejlő tekintélyes potenciál további kiaknázása érdekében létrehoztunk további egyedi fejlesztésű alkalmazásokat, amik új lehetőséget nyitnak a CRM használata kapcsán.

KultúrApp Külön a kulturális intézmények igényei alapján fejlesztett egyedi mobilalkalmazás, amely használatával közelebb kerülhet a közönségéhez, növelheti az elköteleződésüket és egy új 21 századi módon kommunikálhat velük.