Microsoft Dynamics 365 Business Central

Az első, teljesen felhőmegoldáson alapuló ERP rendszer.

A Business Central, a Microsoft Dynamics termékcsalád részeként, átfogó üzleti megoldásokat nyújt kis-és középvállalatok számára. Automatizált folyamatokkal, testreszabható funkciókkal támogatja a pénzügyi, logisztikai, értékesítési területeket.

bezár
shake hands

Kiemelt iparági szakterületek

Pénzügyi átláthatóság
Pénzügyeiről könnyen és gyorsan átfogó képet kap az értékesítési, beszerzési, számviteli és egyéb folyamatainak összekapcsolásával. A beépített riportoknak köszönhetően valós idejű statisztikák és jelentések állnak rendelkezésére. Tartsa kézben vállalata pénzügyeit és irányítson könnyen, egy helyről.

Az értékesítési és szolgáltatási színvonal növelése
A rendszer segítségével egy helyen foglalhatja össze és követheti nyomon értékesítéseit, teljes sales-ciklusát. Így gyorsíthatja fel az értékesítési folyamatokat, ezáltal koncentrálhat a szolgáltatási színvonal emelésére. Rendezze erőforrásait hatékonyan az egyes értékesítések szükséglete szerint.

Automatikus, optimalizált ellátási lánc
Biztosítsa, hogy készletszintjei mindig megfeleljenek az aktuális keresletnek. A beépített mesterséges intelligencia ütemezi a tennivalókat, elemzi az értékesítési lehetőségeket és a készleteket, majd javaslatokat tesz, hogy mindig naprakészen álljon a kihívások elé.

Szállítson időben, minimalizálja költségeit
Tervezze meg és monitorozza projektjeit valós időben. Kövesse lépésről lépésre beépített riportokkal a folyton változó erőforrásokat, profitabilitást és előrehaladást.

Integráció
Kapcsolja össze új ERP rendszerét a már meglévő Microsoft termékeivel, és nyerjen időt. Az Azure, Office és Dynamics rendszerek kombinálásával csökken az érdemi munka elvégzéséhez szükséges idő – támogassa munkatársait a XXI. század legnagyobb innovációjával: az információ azonnali rendelkezésreállásával.

+36 20 219 4682 Keressen minket és emelje a következő szintre vállalata irányítását!